De beste Deals

Speciaal voor jou!

Zorg ook dat uw website regelmatig vernieuwd wordt

by on September 5, 2018

De kans is groot dan uw organisatie al een website heeft. De kans is tevens aanwezig dat deze website sterk verouderd is. De ontwikkelingen op het web gaan namelijk razendsnel. Een nieuwe website kan zeker enkele jaren mee gaan, maar u moet deze wel up te date houden. Zo is er de laatste jaren steeds meer aandacht gekomen voor mobiele toestellen.

Vrijwel iedereen heeft een smartphone en maakt daar heel regelmatig gebruik van. Als u website dus niet mobile friendly is, zullen bezoekers niet echt tevreden zijn. Het is dan ook belangrijk om hier aandacht aan te geven. Er zijn echter nog steeds webdesigners die een beetje blijven steken. Het is dan ook zeker niet de standaard dat een site direct mobiel vriendelijk gemaakt wordt. Vraag hier dus altijd naar.

Als uw bedrijf besloten heeft om een nieuwe site te laten bouwen, ga dan eens op zoek via het internet. Een beetje webdesign bureau heeft natuurlijk zelf een zeer mooie website. Dit is van groot belang. U kunt direct een goed beeld krijgen van wat de designers allemaal kunnen. Heeft het webdesign bedrijf een oudere website welke er eigenlijk niet erg modern uitziet? Dan is het wellicht een beter idee om even verder te kijken. U wilt natuurlijk wel een nieuwe site welke is voorzien van de laatste vereisten. Of niet soms? Meer informatie over een goed webdesign Antwerpen en omstreken, dan kunt eens rond kijken

Wat kost een website nu precies?

Een vraag die veel bedrijven zich afvragen. En hier zijn nogal wat variabelen in. Er zijn bedrijven die websites maken voor onder €1000,-. Ook zijn er bedrijven die websites bouwen welke 10X die prijs zijn. Er zijn veel verschillende manieren om een site te bouwen. Sommige designers kopen een standaard template, passen deze een klein beetje aan, en verkopen dit als een nieuwe site.

Ook zijn er designers welke zelf een complete website ontwerpen, compleet naar uw website, en dit als een nieuwe website verkopen. U zult begrijpen dat de laatste versie een stuk prijziger is als de eerste optie. Het resultaat is dan ook anders. Als u prijzen met elkaar gaat vergelijken is het belangrijk om goed te weten wat er nu precies gedaan wordt. Appels met peren vergelijken is nooit een goed idee, ook niet als het gaat om een website.

Zoekmachine optimalisatie is erg interessant

by on December 20, 2013

We kwamen pas in aanraking met een aantal bedrijven die zich hierin specialiseren. Het blijkt een vrij populair onderwerp te zijn voor veel mensen.
Aangezien wij overwegen om hier iets mee te gaan doen, leek het ons verstandig om eens in Google te gaan kijken. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het hoger verschijnen voor belangrijke zoekwoorden in Google. Zo kunnen mensen een bedrijf vinden wanneer ze ernaar op zoek zijn.Voor bedrijven met een redelijke omzet per klant, is dit een zeer interessant manier van adverteren. Mensen zijn namelijk zoekende naar een oplossing of product, en ze kunnen dan uw website vinden. Dat is super gemakkelijk natuurlijk, en u hoeft niet zelf klanten te overtuigen van uw diensten of producten. Dat doet uw website, en positionering in Google voor u.

SEO professioneel regelen

Wanneer u in zee gaat met een professionele SEO consultancy diensten in uw regio, zal u worden verteld welke zoekwoorden mogelijk interessant kunnen zijn. Door online marketing en zoekmachine marketing specialisten kan dit namelijk worden gevonden. Heeft u bijvoorbeeld een notaris kantoor, dan is het interessant om voor het zoekwoord notaris + uw stad of regio te verschijnen in Google. Het wordt voor mensen die een notaris nodig hebben in deze regio dan veel gemakkelijker uw website te vinden, en uiteindelijk contact met uw kantoor op te nemen. Hoger scoren in Google heeft een stukje vertrouwen aan uw bedrijf. Mensen die hoog scoren zullen wel goed zijn, dit is wat veel mensen denken.

Kijk voor een SEO Consultant eens in de buurt

seo consultantVoor een goed zoekmachine marketing bureau is het verstandig om eens rond te kijken. Een bedrijf hoeft niet direct in de omgeving te zitten. Als u echter kiest voor een linkbuilding specialist, dan weet u zeker dat alles op een goede manier gebeurd. Maar het zorgt vaak wel voor een stukje extra zekerheid. U kunt ze altijd bellen, en u kunt eventueel langs gaan op de locatie van het bedrijf. Het proces is vaak als volgt: Er wordt eerst een zoekwoord onderzoek gedaan. Het bureau of bedrijf kijkt naar goede zoekwoorden voor uw situatie. Vervolgens kunt u kiezen of het interessant is om hiervoor te scoren. Daarna is het tijd om uw website te optimaliseren.

 

Studieprojecting

by on November 18, 2013

Wij focussen ons op deze blog op verschillende onderwerpen. Voor onze studie marketing en communicatie houden we verschillende blog berichten bij. We gaan bijvoorbeeld bellen met bedrijven voor een uitleg. Je leest onze bevindingen op deze blog. Het plan is om minstens iedere maand een bericht te plaatsen. Onze docenten houden deze blog bij, zo kunnen ze een beeld krijgen van hoever we in het proces zijn.

Tot snel,

Dirk en Jonathan.