De beste Deals

Speciaal voor jou!

Zorg ook dat uw website regelmatig vernieuwd wordt

by on September 5, 2018

De kans is groot dan uw organisatie al een website heeft. De kans is tevens aanwezig dat deze website sterk verouderd is. De ontwikkelingen op het web gaan namelijk razendsnel. Een nieuwe website kan zeker enkele jaren mee gaan, maar u moet deze wel up te date houden. Zo is er de laatste jaren steeds meer aandacht gekomen voor mobiele toestellen.

Vrijwel iedereen heeft een smartphone en maakt daar heel regelmatig gebruik van. Als u website dus niet mobile friendly is, zullen bezoekers niet echt tevreden zijn. Het is dan ook belangrijk om hier aandacht aan te geven. Er zijn echter nog steeds webdesigners die een beetje blijven steken. Het is dan ook zeker niet de standaard dat een site direct mobiel vriendelijk gemaakt wordt. Vraag hier dus altijd naar.

Als uw bedrijf besloten heeft om een nieuwe site te laten bouwen, ga dan eens op zoek via het internet. Een beetje webdesign bureau heeft natuurlijk zelf een zeer mooie website. Dit is van groot belang. U kunt direct een goed beeld krijgen van wat de designers allemaal kunnen. Heeft het webdesign bedrijf een oudere website welke er eigenlijk niet erg modern uitziet? Dan is het wellicht een beter idee om even verder te kijken. U wilt natuurlijk wel een nieuwe site welke is voorzien van de laatste vereisten. Of niet soms? Meer informatie over een goed webdesign Antwerpen en omstreken, dan kunt eens rond kijken

Wat kost een website nu precies?

Een vraag die veel bedrijven zich afvragen. En hier zijn nogal wat variabelen in. Er zijn bedrijven die websites maken voor onder €1000,-. Ook zijn er bedrijven die websites bouwen welke 10X die prijs zijn. Er zijn veel verschillende manieren om een site te bouwen. Sommige designers kopen een standaard template, passen deze een klein beetje aan, en verkopen dit als een nieuwe site.

Ook zijn er designers welke zelf een complete website ontwerpen, compleet naar uw website, en dit als een nieuwe website verkopen. U zult begrijpen dat de laatste versie een stuk prijziger is als de eerste optie. Het resultaat is dan ook anders. Als u prijzen met elkaar gaat vergelijken is het belangrijk om goed te weten wat er nu precies gedaan wordt. Appels met peren vergelijken is nooit een goed idee, ook niet als het gaat om een website.

Comments are closed.